Din lokale agent
TANDREJSER

+45 5178 0004

Kontakt os
TANDREJSER

+45 5178 0004

Kontakt os

Seneste
opdatering

Cathy O'Connor >

Seneste opdatering

Cathy O'Connor, Dublin >

ISO 9001

ISO 9001

IMTJ

AnbefalingerDental Departures WhatClinic ISO9001 UKAS Treatment Abroad

Anbefalinger

Dental Departures WhatClinic UKAS ISO9001 Treatment Abroad

Klinikken vist i 3D format

Hvorfor vi har mange kunder

Kreativ Dental klinikken er unik. Intet andet sted i Ungarn finder du en så høj koncentration af tand ekspertise og kvalitet i vores arbejde. Vores succes beror på følgende faktorer :

Fordelene ved Kreativ Dental klinikken

 1. Dr Louis PatonayKlinikken ledes af Dr Louis Patonay, som har arbejdet på klinikken siden 1998 som ledende tandlæge. Har har været inviteret til adskillige implantology konferencer fra Tokyo til London og Berlin til Paris, som bla. foredragsholder. Dr Louis Patonay beskrives bedst som enormt erfaren og usædvanlig dygtig til sit arbejde. 
   
 2. Janos RendetzkyVores tand laboratorium er et Vita Master certificeret laboratorium. Vita er den største producent af " ceramic " i verden, lokaliseret i Tyskland. Janos Rendetzky er leder af vores afdeling for " ceramic " og har tidligere arbejdet som officiel repræsentant og demonstratør for Vita.
   
 3. Vi har 20 tandteknikere ansat, heriblandt 6 af disse med en " master degree ".
 4. Vi har 7 almindelige tandlæger ansat, herunder 2 " endodontists ", 1 " periodontist "  og 1 " maxillo-facial " kirurg. 
 5. Hovedparten af vores team af både tandlæger og tandteknikere har været ansat på klinikken i mere end 10 år. Det har naturligt øget effektiviteten og kvaliteten i vores arbejde. 
 6. For at kunne sikre en så smidig og serviceminded proces som muligt, har vi 11 translatører og patientansvarlige ansat for at give patienterne en god oplevelse af hele deres forløb hos os. 
 7. I 2015 blev vi kåret af IMTJ som bedste klinik i Europa for " tandrejser til udlandet ". Nr. 2 på verdensplan!
 8. Vi har 7 virkelig dygtige tandplejere ansat. 
 9. I gennemsnit behandler vi mere end 700 patienter om måneden med både store og udfordrende tand problemer. Af samme årsag har vi oparbejdet en stor erfaring og enorm rutine i vores behandlinger sammenlignet med andre klinikker i Europa. 
 10. Vi er stolte af samtidig at kunne yde den bedste garanti forpligtelse og kvalitetssikring overfor vores kunder fordi vores erfaring tillader det!
 11. Kreativ Dental er den eneste klinik med direkte personlig betjening i Budapest lufthavn, som er åbent 24 timer 7 dage om ugen. Den er en stor hjælp for vores patienter og planlægning af logistik.
 12. Vi har gratis transport fra lufthavnen til Hotel Arena og igen - gratis transport mellem hotel Arena & klinikken til stor tilfredsstillelse for vores kunder.
 13. På vores partner hoteller tilbyder vi en gratis overnatning samt en reduceret pris på efterfølgende overnatninger. 
 14. I alle vores partner lande har vi lokale samarbejdspartnere / tandlæger , som varetager spørgsmål og eventuelle mindre reklamationer fra patienterne. 
 15. Vi har netop færdiggjort vores implantat nr. 8.000

Vores laboratorium er samme sted som klinikken

Kun på Kreativ Dental klinikken finder du et laboratorium på denne størrelse og standard i Budapest. 

Laboratory Laboratory

Kvaliteten af det arbejde der udføres på vores laboratorium er af en uovertruffen høj standard. Laboratoriet ledes af János Rendetzky, som superviserer et team bestående af meget dygtige eksperter i tandteknik målt på Europæiske standarder.

Vores garanti forpligtelse

 
Guarantee

Vores garantiordning tilbudt af Kreativ Dental klinikken er den mest omfattende sammenlignet med nogen anden klinik i Budapest. Hvis du kigger nøje efter og sammenligner, vil du opleve en stor forskel på garantiforpligtelsen. De fleste tilbyder kun 2 til 3 års garanti på en operation omfattende kroner & broer samtidig med, du selv skal betale turen tilbage til Budapest. Kreativ Dental tilbyder at dække både fly & hotel omkostninger, såfremt du måtte skulle retur for eventuelle rettelser dækket under garantien. 

Vores teknologi

 
Technology

Alle vores tandlæger, tandteknikere og assistenter anvender det mest avancerede udstyr fra Tyskland & Japan for at kunne levere højeste standard i din behandling.

 

Vores service 

 
Our Service

Vi er meget opsatte på at yde dig den optimale service & behandling fra hele vores team. Vi ønsker, du får den bedste oplevelse af din behandling hos os. Vi tilbyder bla. gratis taxa til og fra lufthavnen, så du altid føler dig velkommen og " taget hånd om ".