HOTEL ARENA ****
285_maxi
282_maxi
289_maxi

Placering:

Danubius Hotel Arena Budapest ligger tæt på SYMA Sport and Event Centre, Arena Plaza Indkøbscenter og Hungexpo Budapest Kongrescenter. I nærheden er også Vajdahunyad Slot og Heltenes Plads.

Hotel faciliteter:

Danubius Hotel Arena Budapest har indendørs swimmingpool, sauna og et fitnessrum. Gratis trådløs internetadgang er tilgængelig vores gæster. Hotellet har flere restauranter. Personalet kan arrangere concierge-tjenester, hjælp med udflugter og valutaveksling. Ekstra faciliteter inkluderer en kaffebar/cafe, en flersproget medarbejderstab og gavebutik/aviskiosk. Gæsteparkering er gratis og muligt i et begrænset omfang. Hotellet har afmærkede områder for rygere.

Værelser:

De 379 værelser på Danubius Hotel Arena Budapest har aircondition, pengeskab med plads til bærbar computer og minibar. Der er gratis trådløs højhastighedsforbindelse til internettet. Værelserne har LCD-tv med betalingsfilm og internetforbindelse via tv (tillægsgebyr). Alle værelserne har skrivebord og telefon med direkte linje. Herudover inkluderer faciliteter, der er til rådighed på anmodning, massage på værelset, allergivenligt sengetøj og morgenvækning. Rengøring tilbydes dagligt.

Offentlig transport
METRO station lige uden for døren. Fire stop til Budapest centrum. Også mange busruter lige uden for døren
Gratis shuttle bus til klinkken
TANDREJSER®/ KREATIV DENTAL® har gratis shuttle bus til og fra klinikken - kun ca 15 minutters kørsel til klinikken. Transport og behandlingstider planlægges ved din ankomst til lufthavnen
Priser
1. april 2018 - 31. oktober 2018
Enkeltværelse, inkl. morgenmad 52.00€ / ca. 387 DKK
Dobbeltværelse inkl. morgenmad 65.00€ /ca. 484 DKK
1. november 2018 - 18. marts 2019
Enkeltværelse, inkl. morgenmad 48.00€ / ca. 357 DKK
Dobbeltværelse inkl. morgenmad 62.00€ /ca. 462 DKK


Priser i danske kroner (DKK) / kurs 7,44 på EURO.


Priserne er ex. turistskat 450 HUF pr. nat (ca. 11 DKK pr. nat)
Hotellets adresse:
HOTEL Arena, 1-3. Ifjúság útja, 1148 Budapest, Hungary
Tel: +36-1-889-5200

Hjemmeside www.danubiushotels.com
e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Tilbage til hotel oversigt