Laboratoriet

tech_6_tmb2

Se laboratoriet i 3D

Tandlæger og tandteknikere arbejder "side om side"
For at udføre avanceret tandlægearbejde, har en god tandlæge behov for et pålideligt tandlægelaboratorium af aller højeste kvalitet.


KREATIV DENTAL® er den eneste klinik i Budapest med laboratorium på stedet. Her arbejder vores højt kvalificerede tandteknikere som assisterer vores tandlæger direkte. Dette unikke teamwork er hemmeligheden bag de flotte resultater. Der er p.t. ansat 21 tandteknikere med hver deres speciale.

Blandt disse teknikere arbejder bl.a. den internationalt kendte mester i tandkeramik János Rendetzky, som laver porcelænskroner og broer med et livagtigt udseende. Ligesom operationsstuerne har laboratoriet også det mest moderne udstyr til rådighed. Patienterne er velkomne til at besøge tandlægelaboratoriet, og se hvordan der arbejdes.

 

erfolgsfaktoren2
Arbejdets kvalitet (kroner og broer, fyldninger, facader og tandproteser) afhænger af teknikeres færdigheder og kompetence.
2small
Vores klinik, KREATIV DENTAL®, er den eneste tandklinik i Budapest, der har dets eget interne laboratorium af denne størrelse og kvalitet. Det er nøglen til vores succes. Vores teknikere og tandlæger arbejder tæt sammen for at sikre den bedste kvalitet og præcision.
2small

Vores teknikere er alle sammen højt kvalificerede, og er blandt Europas bedste eksperter på deres område. Der arbejder 16 specialister i vores laboratorium under supervision af den internationale mester keramiker János Rendetzky.

Jnos_Rendetzky

János Rendetzky
Mester keramiker

János Hári

János Hári
Metal arbejde afdelingensleder

Procera® Scanner
Procera® Scanner
Procera® Forte er den mest præcise scanner for hele porcelænskroner og -broer, herunder længere broer, og for både restaurering af tænder og implantater.