Vita ® EasyshadeTeknologi og Udvikling


KREATIV DENTAL® er helt i front i brugen af ​​den nyeste state-of-the-art teknologi.
Vi undersøger, tester og investere løbende i nyeste teknologier som giver os mulighed for at levere tandbehandling af højeste standard.
I vores in-house uddannelsescenter, trænes og uddannes løbende alle vores tandlæger, laboranter og kundeservice personale til at sikre kvalitet og fortsat faglig udvikling.

Picasso Pro Dental CAT

Giver et high-definition tre-dimensionelle billede. Det gør det muligt implantologist at vurdere en patients egnethed til implantater, og giver bedre diagnoser, der skal gives for rodbehandling.

tec_cat

 Procera ® Scanner

Den Procera ® Forte er den mest præcise scanneren for fuld porcelæn krone-og brobehandling herunder længere broer, og for både tænder og implantat restaureringer.


tec_scanner

Zeiss OPMI Pico Kirurgiske Microscope og Zeiss Loupe

Zeiss OPMI Pico, giver 21.3x forstørrelse, anvendes udelukkende af vores Endodontist for rodbehandling. Zeiss Loupe giver 3.5x forstørrelse kation, er det anvendes regelmæssigt af vores tandlæger til krone og bro forberedelse, og for fyldninger.

tec_zeiss

KaVo Estetica Comfort tandlægestole


Designet til patientens velbefindende, og udstyret med den nyeste teknologi til præcision tandpleje.


tec_chair


DENTEK LD-15 Laser enhed

Laserenheden bruges af implantologist for at afsløre implantat steder og af parodontal kirurgi.

tec_laser


KaVo Arcus © digma

Ingen kompromiser med okklusion - Det ARCUSdigma funktioner på grundlag af en 3D-ultralyd navigator. Opererer ved en frekvens på 40 kHz ved en hastighed på 50 gange i sekundet, resulterer i 12 målt segmenter af underkæben bevægelse i forhold til patientens baghoved. Denne 3D Undersøgelsen giver de nødvendige oplysninger til diagnose og behandling.

tec_digma


Planmeca ProMax

Bruges til at give tandlægen en Ortho-strømaftager X-Ray af tanden buen, kæben, maxillaris bihuler og temporo-mandibulære samlinger.
tec_pro

Vita ® Easyshade

En digital spektrofotometer, der kan måle op til 45 forskellige nuancer gør det muligt for tandlæger og teknikere til at matche din naturlige tand farve for at sikre optimal restaurering arbejde.

 

tec_vita

 

 

Dürr VistaCam - Intraoral Kamera

Den intraorale trådløse kamera giver patienten med en on-screen billede af hendes / hans aktuelle tand tilstand.

 

 

tec_cam

 

 

Wand systemet "tryllestaven" til smertefri bedøvelse!

Spørgsmålet er hvem der er mest glad for Wand "tryllestaven" – patienterne eller tandplejepersonalet?
Fra en spørgeskemaundersøgelse blandt vore kunder kan vi bl.a. cirere følgende:

"Fantastisk" "Uundværlig" "Trylleri" "Super god" "Wand(erful)" "Revolutionerende" "Toppen" "Strålende" "Kanon" "Det bedste som er sket inden for bedøvelse" og "Magisk".

 

 

Tryllestav