Din lokale agent
TANDREJSER

+45 5178 0004
Mandag til fredag 09.00 - 18.00

Kontakt os
TANDREJSER

+45 5178 0004

Kontakt os

ISO 9001

ISO 9001

IMTJ

Klinikken vist i 3D format

Kreativ Dental EUROPAS BEDSTE TANDKLINIK!

2015.05.04

Kreativ Dental i Budapest vinder ” dommernes anbefaling ” i en større international vurdering som værende ” særdeles anbefalelsesværdig ” ved de årlige internationale IMTJ Travel Awards 2015.

Kreativ Dental er velanset for at tiltrække mange internationale patienter til Budapest, Ungarn.

Prisen blev overrakt 15. April i London under den årlige ” Medical Travel Journal Medical Travel Summit ” event, som samler alle anerkendte udbydere af international tandturisme.

Prisen blev overrakt til Attila Knott, ejer og direktør for Kreativ Dental.

”Vi har behandlet mange patienter og har bygget på gennem de sidste 15 år. Vi er stolte af at modtage prisen og denne anerkendelse for vores store arbejde ”.

Kreativ Dental modtog prisen foran tilsvarende og konkurrerende klinikker i hele verden. Jury og ansvarshavende for uddelingen af prisen Keith Pollard udtrykker således :

” prisen går til den bedste udbyder indenfor tandlæge industrien, som formår at sætte baren højt og gør at konkurrenterne er nødt til at udvikle deres forretning yderligere ”.

” Tandturisme er en spændende og fremadstormende industri med mange udbydere, som alle tilbyder høj kvalitet i kundeservice. IMTJ priserne er de første uafhængige uddelinger af priser til at anerkende dem som gør det godt og forhåbentlig danner forbillede for konkurrerende virksomheder. Dommerne i juryen ønsker at anerkende innovative udviklere, hylde dem, som leder vejen i tandindustrien og leverer fantastiske resultater for patienterne.

Alle vores vindere i alle kategorier er gode eksempler på hvordan man bør drive en klinik forbundet med tandturisme, som tilbyder den bedste medicinske behandlinger og tiltrækker flest roser og anbefalinger fra patienter ”.

ebrochure

Klik på billeder Her kan du læse Tandrejsers 57 sider Budapest guide - med en…

SET PÅ TV

Birte Møller på TV Hør hvordan Birte oplevede benandlingen på klinikken og hvad det har…

Dental Clinic of the Year 2018

Dental Clinic of the Year 2018
News Archive