Din lokale agent
TANDREJSER

+45 5178 0004
Mandag til fredag 09.00 - 18.00

Kontakt os
TANDREJSER

+45 5178 0004

Kontakt os

Seneste
opdatering

Cathy O'Connor >

Seneste opdatering

Cathy O'Connor, Dublin >

ISO 9001

ISO 9001

IMTJ

Klinikken vist i 3D format

Hvorfor vælge os ?

The Clinic
Vi er den mest avancerede tandklinik i hele Europa, der leverer avanceret, overkommelig smertefri tandpleje, og vi er grundlæggerne af tandteknik etableret i 1996.
 
 • Vores ry for exceptionel kvalitet og højt serviceniveau taler for sig selv. Vi har behandlet over 3000 irske patienter, herunder også et par berømte ansigter! Vi ser i gennemsnit 600 patienter om måneden fra hele verden fra så langt som USA!
 • Vores team er de mest kvalificerede inden for deres område og holdes ajour med nye teknologier og tilgængelige behandlinger. De er alle specialister i deres eget område, som omfatter den højtuddannede Dr. Lajos Patonay, Oral Surgeon og Implantologist
 • Vi er den eneste klinik i Budapest, der har sit eget laboratorium af sin art. Vores team består af 16 specialister, der arbejder under ledelse af den internationale master ceramist Janòs Rendetzky. Alle er yderst kvalificerede og er blandt de øverste eksperter på deres område.
 • Vi har en fuld tid irsk baseret patient relationer manager, en tidligere patient, Mary Flanagan. Hun vil lede dig gennem din behandlingsproces fra start til slut og organisere hele din tur også.
 • Vores agent vil rejse med dig på din første tur til Budapest. Vi forstår, hvordan skræmmende tandbehandling i udlandet kan være specielt for nervøse patienter og personer, der rejser alene.
 • Vi leverer de mest omfattende garantier til rådighed. Livstidsgaranti på vores tandimplantater og 5 års garanti på kroner og broarbejde.
 • Vi har efterbehandling i Irland og giver gratis årlige check ups i vores klinik i Budapest
 • Du kan gøre krav på din skattelettelse og din tandlægeforsikring det samme som om du blev behandlet i Irland. Fordi vi er i EU gælder de samme regler
 • Alle vores medarbejdere taler flydende engelsk, og bare i tilfælde af at du finder en sprogbarriere, har vi en engelsk patientchef Tom Emmerson, som også vil være til stede i klinikken for at hjælpe på enhver måde, han kan.
 • Vi giver en gratis fuldstændig høring! Inklusive * flybillet refusion, gratis lufthavnstransport, gratis rejsekort, gratis overnatning i et partnerhotel, gratis konsultation med en gratis opg x-ray. * Hvis du beslutter dig for at påbegynde din tandbehandling inden for 6 måneder efter din høring, Din flybillet vil blive refunderet som følger.
 • Hvis din behandlingsplanværdi er mere end DKK 13.500,-, vil din flybillet blive refunderet op til en maksimumsværdi på DKK 1.350,-.
 • Vi har en fuldt bemandet kontor lufthavn skrivebord. I ankomsthallen i Budapest lufthavn har vi et Kreativ Dental lufthavnskontor med gratis wifi og siddepladser, der ligger ved siden af ​​biludlejningsbordene. Det er således, at patienterne aldrig går tabt, når de ankommer til lufthavnen og gør det til et meget lettere mødested

Siden 1996 har Kreativ Dental været nummer et valg fra patienter over hele verden til tandimplantater, kroner, broer, finer og proteser. Kontakt os i dag og se, hvad vi kan gøre for dit smil!