Kroner og Broarbejde

Porcelæns kroner fra 2.160 DKK og bro fra 2.160 DKK pr led.

Procera_CrownC_retouch
Procera_BridgeB_retouch
Krone 3 ledet bro

 

Sygeforsikringen "danmark" yder også tilskud til kroner. Du kan læse mere om "danmark"s tilskud til tandbehandling her klik og læs 

 

Kroner og broer
Kroner og broer er tanderstatninger, som fungerer som dine tænder i munden – d.v.s. de sidder fast. Kroner kan betragtes som skræddersyet ”tandtøj”, som beklæder hele den synlige del af tanden. Materialerne kan være forskellige. Nogen porcelænskroner bliver brændt over metal MK kroner 2.160 kr/stk og er de mest anvendte. De har farve, som giver dem et helt naturligt udseende. Andre er i ren porcelæn og nogle er i porcelæn brændt over guld. MK kroner bruges næsten altid til kindtænderne.

Tandfarver - håndholdt instrument til skyggekontrol
Du skal f.eks. have 3 fortandskroner eller plastfyldninger. De skulle jo gerne passe perfekt til dine egne tænder. Til det formål anvender tandlægen Vita Easyshade, som er et digitalt spektrometer, der kan måle op til 45 forskellige nuancer, hvilket sætter tandlægen og tandteknikeren i stand til at matche din naturlige tandfarve. Apparatet bruges også i forbindelse med plastfyldninger, så dine fyldninger ikke får en afvigende farve.

Hvor lang tid tager det ?
Du skal beregne 5 fulde arbejdsdage ved kronearbejde med op til 5 MK kroner. Fra 6 til 8 kroner skal du beregne 7 fulde arbejdsdage. Er det mere end 10 kroner er det 10 arbejdsdage. Når tænderne er slebet til, får du midlertidige kroner på i opholdsperioden. Disse er gratis. Du kan også dele turen op i 2 med 2 ugers interval. Fremstillingstiden føles måske lang, men kronerne laves i lagteknik, som skal hærde. Dernæst er det også af humanistiske grunde, da tænderne jo skal slibes til.

Kroner og broer fremstilles under den internationalt kendte mester i tandkeramik John Rendetzky, som laver keramikkroner og broer med et levende og livagtigt udseende. I tandlægehuset arbejdes også med skulderporcelæn, når det klinisk er muligt. Forhold kan dog gøre sig gældende, så det ikke er teknisk muligt.

Vita Omega porcelæn eller GC GRADIA - læs mere
Tandlægehuset anvender det bedste porcelæn. Vita Omega 900-Vita 3D, Vita In-Ceram. Kronerne fremstilles med lagteknik og indre farvning. Skulderporcelæn laves under mikroskop, for at opnå, at delene sidder fuldstændig tæt.

Wirebond SG er nikkel- og berylliumfri i.h.t. ISO 9693, og er metallet som bruges i porcelænskroner eller broarbejde brændt over metal.

Procera porcelænskroner
KREATIV DENTAL® anvender også Procera til fremstilling af fuldstøbte porcelænskroner. Disse kroner tilbydes specielt til fortænder, men er lidt dyrere end alm. porcelænskroner brændt over metal. Hvilken type der ønskes, er helt op til patienterne. Kronerne fremstilles på eget laboratorie.

Rodbehandlede tænder
Hvis tanden er rodbehandlet, skal der samtidig laves en stiftopbygning.