Kaj Dahlgaards store tandrenovering

Sinus lift/kunstig kæbeknogle – implantater – kroner og broarbejde

Vi er 3 familiemedlemmer, som har overgivet os totalt i eksperternes varetægt. De kan deres kram hos KREATIV DENTAL® – på alle niveauer. At vi så også har sparet mere end 250.000 kr gør jo ikke behandlingerne ringere. Jeg har dog mine tvivl, om MIN behandling overhovedet kunne lade sig gøre i Danmark.

I dag – efter 14 måneders behandlingstid og 4 besøg, har jeg det flotteste smil – 30 fastsiddende tænder, som er flottere og mere velfungerende end da jeg var 18 år – jeg er 60 år.

Første besøg var klargøring af tænder – et par tandudtrækninger, tilbud og en behandlingsplan i alt 1.750 kr.

Ved næste besøg fik jeg 2 SINUS lift,  da min kæbe var nedbrudt visse steder p.g.a. parodontose – d.v.s. jeg fik blotlagt kæben og sprøjtet kunstig kæbeknogle op til Sinus v/bihulerne – modeleret min kæbe op igen og blev syet sammen  i både højre og venstre side med 14 sting i overmunden.

Ved 3. besøg fik jeg opsat 4 implantater – hvoraf de 3 er placeret, hvor kæben er genopbygget med kæbeknogle.

Ved mit sidste besøg i dec. 05 fik jeg så 14 porcelænskroner samt gnatologisk behandling, som er korrektion af bidefunktionen. Nogle kroner er sammensat til broer. Resultatet er fantastisk, og jeg kan spise alt for første gang i mange år. Jeg havde på intet tidspunkt smerter under eller efter behandlingerne.

Udgift 75.000 kr minus 15.000 i refusion fra Danmark, så min totale udgift blev 60.000 kr. Prisen inkluderer ca. 70 gratis bedøvelser med injektion. I DK koster en sådan ca. 204 kr pr.stk.

Jeg sender de bedste hilsener og varmeste anbefalinger til min tandlæge Ivan – til kæbekirurgen Dr. Louis - mesterkeramikeren Jamo samt hele staben bag en vellykket behandling. Også hilsen til de mange tandpatienter, jeg har mødt på mine 4 ture til Budapest. Stor hilsen til Hanne, som gjorde det hele muligt med sin hjælp og informative hjemmeside.

Min veninde har fået lavet 6 porcelænskroner og sparet ca. 26.000 kr. Hun plejer at besvime i tandlægestolen, men hos KREATIV DENTAL® forsvandt hendes tandlægeskræk totalt. Min datter har fået 1 krone Vi har alle fået skriftligt garantibevis på behandlingerne.

Min 5. tur bliver det årlige eftersyn, som jo er gratis for klinikkens patienter. Jeg glæder mig allerede.

 

Stor hilsen

Kaj Dahlgaard

Kirkestræde 4L

4300 Holbæk

 

Tlf. 5474 5494