Din lokale agent
TANDREJSER

+45 5178 0004
Mandag til fredag 09.00 - 18.00

Kontakt os
TANDREJSER

+45 5178 0004

Kontakt os

Seneste
opdatering

Cathy O'Connor >

Seneste opdatering

Cathy O'Connor, Dublin >

ISO 9001

ISO 9001

IMTJ

Klinikken vist i 3D format

Vores laboratorium

Se vores laboratorie i 3D

En tandlæges arbejde kan kun blive så godt som det laboratorie, der assisterer denne.

Laboratory
Kvaliteten i selve restaureringsarbejdet - kroner & broer, indlæg, " veneers " og proteser - afhænger helt og holdent af kunderskaberne og fingerfærdigheden hos tandteknikerne.
 
Laboratory
Kreativ Dental klinikken er den eneste tandlægeklinik i Budapest, som har eget laboratorium af denne størrelse og kvalitet. Det er helt klart en af nøglerne til vor succes. Vores tandteknikere og tandlæger arbejder side om side for at sikre højeste kvalitet i arbejdet og gøre alt så præcist som muligt.
 
Laboratory
Vores tandteknikere er alle højt kvalificerede og er blandt Europa´s bedste på deres område. Vores laboratorium omfatter 16 specialister, der arbejder tæt sammen under kyndig vejledning fra vores internationale master keramiker János Rendetzky.
 
 
János Rendetzky

Vores tandteknikere

János Rendetzky
Master keramiker
 
János Hári
János Hári
Ansvarlig for afdelingen " Metal Work "
 
Procera® Scanner
Procera® Scanner
Procera® Forte er den mest præcise scanner for fulde porcelænskroner og større broarbejde. Gælder også større restaurationer af tænder og implantater.
 
Girrbach Neolaser
Girrbach Neolaser
Girrbach Neolaser er en laser svejser til at sikre præcise vedhæftninger ved proteser. Anvendes også til " metal framework " kroner & broer.